Terese Sau Hansen
Min begejstring for og lysten til at bage har eksisteret så langt tilbage som jeg kan huske. Jeg har en stor skabertrang og jeg elsker at udfolde mig kreativt - og derfor forsøger jeg hele tiden at udvide og udfordre mit "bage-repertoire". Nu er jeg så nået til det punkt, hvor jeg ønsker at dele dette med alle jer!


Mit behov for at skabe noget har også udmøntet sig i denne blog. Grundlaget for min blog har jeg udviklet i et eksamensprojekt i samarbejde med nogle studiekammerater. Jeg studerer Informationsvidenskab på Århus Universitet, hvor jeg herunder har haft kurser i basisprogrammering. De kompetencer jeg har opnået herfra, syntes jeg ikke skulle gå til spilde. Efter eksamensprojektet var afleveret, valgte jeg at bygge videre på dette grundlag og gøre den til min egen, som nu er resulteret i denne blog.


Opskrifterne varierer i sværhedsgrad, men jeg har ingen uddannelse inden for faget eller kurser taget, og hermed ønsker jeg kun, at I også har mod på at springe ud i nye spændende bage-projekter. Jeg lover, at tage jer i hånden fra første punkt på ingredienslisten til det færdige resultat. Jeg håber, I vil være med!


Kærlige kage-hilsner,

Terese Sau HansenFooter